Our Team

Het team van Galerie Badweg 3 is een dynamische, diverse groep individuen die zich inzetten om het nieuws te brengen terwijl het gebeurt en onze lezers te voorzien van meeslepende verhalen van over de hele wereld. Met een breed scala aan achtergronden, interesses en expertise brengt ons team een unieke mix van perspectieven samen die worden weerspiegeld in onze boeiende, hoogwaardige inhoud.

Oliver Van der Meer is onze onverschrokken hoofdredacteur. Met meer dan tien jaar ervaring in de journalistiek heeft Oliver een scherp oog voor detail en een meedogenloos streven naar de waarheid. Hij leidt ons team met een toewijding aan redactionele integriteit en een passie voor het vertellen van verhalen.

Sofia De Jong is onze Senior Schrijver. Ze heeft een talent voor het vinden van het menselijke element in elk verhaal en brengt haar unieke, medelevende perspectief naar onze berichtgeving. Ze is gespecialiseerd in maatschappelijke vraagstukken en human interest verhalen.

Lucas Janssen is onze Tech Analist. Zijn fascinatie voor technologie en de impact ervan op de samenleving helpt hem het laatste technische nieuws en trends voor onze lezers te ontleden. Lucas heeft het talent om complexe idee├źn voor iedereen toegankelijk te maken.

Emma Van Dijk is onze toegewijde News Reporter. Met een neus voor nieuws en een constante nieuwsgierigheid, is Emma altijd op de grond om baanbrekende verhalen te verslaan. Ze is gepassioneerd om de feiten zo snel en nauwkeurig mogelijk naar onze lezers te brengen.

Erik De Vries is onze Social Media Manager. Erik houdt onze lezers betrokken via onze verschillende socialemediaplatforms. Hij is altijd op zoek naar innovatieve manieren om met ons publiek om te gaan en hen op de hoogte te houden.

Lotte Bakker fungeert als onze onderzoeksanalist. Haar nauwgezette feitencontrole en grondige onderzoeksvaardigheden zorgen voor de waarheidsgetrouwheid van onze inhoud. Lotte zet zich in voor het behoud van onze reputatie voor betrouwbaar, betrouwbaar nieuws.

Bram Van den Berg is onze Fotojournalist. Hij heeft een scherp oog voor het vastleggen van indrukwekkende beelden die niet alleen onze verhalen aanvullen, maar ook een verhaal op zich vertellen. De foto’s van Bram brengen onze woorden tot leven.

Samen zijn we Galerie Badweg 3 – uw vertrouwde bron voor nieuws, analyses en verhalen die er toe doen. We zijn toegewijd aan het handhaven van de hoogste normen van journalistiek en zijn toegewijd aan het dienen van onze lezers.