Mooie, volle wenkbrauwen zijn niet meer weg te denken uit de beauty wereld. Steeds meer vrouwen omarmen de zo gewilde ‘brow game’ en spannen zich in voor het perfecte setje. Helaas heeft niet iedereen van nature al een mooie boog met volle, gelijkmatige vorm. Gelukkig biedt permanente make-up uitkomst!

Een van de nieuwste en meest natuurlijke PMU technieken is Nano Hairstrokes. In deze blog vertellen we je alles over deze unieke wenkbrauw methode. Van de behandeling zelf tot prijzen, de beste salons en hoe je de resultaten zo lang mogelijk mooi houdt. Let’s go!

Wat zijn Nano Hairstrokes?

Nano Hairstrokes, soms ook wel haarstreepjes techniek genoemd, is een geavanceerde vorm van permanente make-up voor een maximaal natuurlijk resultaat. Kenmerkend is de techniek waarbij kleine haartjes of streepjes worden gezet in de wenkbrauw voor een oneindig natuurlijke look.

De Nano Hairstrokes techniek is zeer precisie werk. Er worden mini haartjes van 0,5 mm getekend met een hele fijne naald. De kleur pigment wordt heel nauwkeurig tussen de bestaande haartjes gezet. Het eindresultaat oogt als een volle maar toch heel natuurlijke wenkbrauw. Alsof het je eigen wenkbrauwhaartjes zijn!

Voor wie zijn Nano Hairstrokes geschikt?

Nano Hairstrokes zijn geschikt voor vrouwen die:

 • Weining wenkbrauwhaartjes hebben
 • Onregelmatige of asymetrische vorm van brows
 • Littekens of andere “gaps” in de wenkbrauwen
 • Meer definitie wil creëren
 • Volume wil toevoegen voor een vollere look
 • Streepjes techniek combineert mooi met powder brows voor extra vol volume

Nano Hairstrokes kunnen zowel bij blondines als brunettes worden toegepast. De keuze voor pigmentkleur is daarbij heel belangrijk. Goede salons werken altijd met meerdere kleurschakeringen om de perfecte, natuurlijke kleur te bepalen die naadloos aansluit bij de eigen wenkbrauwhaartjes.

Hoe verloopt een Nano Hairstrokes behandeling?

Kenmerkend voor Nano Hairstrokes is de “blading” techniek. Er worden hele fijne haartjes of lijntjes getekend met een kleine mesje, vandaar ook wel “blading” genoemd. Dit vergt uiterste precisie en een zeer vaste hand.

Stap voor stap behandeling

Voorafgaand aan de behandeling vindt eerst een intake plaats. Er worden foto’s gemaakt van de huidige wenkbrauw en gezicht. Op basis daarvan wordt de meest ideale vorm bepaalt met inachtneming van de gezichtsverhoudingen. Ook de kleurkeuze wordt vastgesteld, zodanig dat dit naadloos aansluit bij de eigen haartjes.

Daarna start de eigenlijke behandeling, die ongeveer 2-3 uur duurt. Allereerst wordt de huid gedesinfecteerd en gedurende 20 minuten verdoofd met een verdovingszalf. Hierna tekent de brow expert met een mesje of blader heel precise de kleine haartjes. Dit kan best pijnlijk aanvoelen ondanks de verdoving.

Na afloop wordt er een speciale nazorg crème aangebracht die de huid kalmeert en herstelt. De behandelde wenkbrauwen kunnen de eerste dagen nog gevoelig zijn en zien er donkerder uit dan de uiteindelijke kleur. Dit is normaal, na verloop van tijd neemt de intensiteit af waardoor de kleur mooi inbalanseert met de eigen haartjes.

Hoe lang gaan de resultaten van Nano Hairstrokes mee?

Met de juiste nazorg gaan de resultaten van Nano Hairstrokes gemiddeld 1-3 jaar mee. Een retouche of opfrissing behandeling brengt de pigmentatie weer helemaal op niveau, waardoor je jarenlang kunt genieten van prachtige wenkbrauwen.

De levensduur is mede afhankelijk van factoren als huidtype, pigmentatie en levensstijl. Zonnen heeft bijvoorbeeld een verblekende werking op de ingebrachte pigmenten. Ook bepaalde huidtypes en medicijnen kunnen de kleur sneller doen vervagen.

Een goede salon informeert klanten hier altijd over en geeft advies over optimale nazorg. Zo geniet je het langste van je mooie Nano Hairstrokes wenkbrauwen!

Wat zijn de kosten van Nano Hairstrokes?

De prijzen voor Nano Hairstrokes variëren, globaal tussen de € 300 en € 500 per behandeling. Dit is inclusief de intake, de behandeling zelf en de nazorg.

Het is altijd raadzaam om voor een ervaren professional te kiezen, ook al zijn deze iets duurder. Een permanente make-up behandeling is tenslotte een specialisme waar de nodige risico’s aan kleven. Denk maar aan asymmetrie, verkeerde kleur of zelfs littekenvorming bij onvoldoende hygiëne.

Bespaar dus niet op de verkeerde dingen, maar kies voor kwaliteit. Dan geniet je ook het langste plezier van mooie, natuurlijke Nano Hairstrokes wenkbrauwen.

Wat is de beste nazorg bij Nano Hairstrokes?

Goed voor de Nano Hairstrokes wenkbrauwen zorgen, is essentieel om de pigmentatie zo lang mogelijk mooi te houden. Volg daarom altijd de adviezen van je brow expert op, zeker de eerste 14 dagen.

Do’s & dont’s:

 • Reinig de wenkbrauwen de eerste 2 weken uitsluitend met lauwwarm water
 • Dep de huid voorzichtig droog met een schone tissue
 • Breng 2 x per dag een dun laagje speciale nazorgcrème aan
 • Laat de wenkbrauwen 14 dagen droog genezen, dus niet afplakken
 • Ga niet zwemmen of in de sauna gedurende 14 dagen
 • Vermijd blootstelling aan zonlicht zoveel mogelijk

Door de wenkbrauwen te ontzien en goed te verzorgen gedurende de eerste 2 weken zal de genezing sneller en beter verlopen. De pigmenten houden langer mooi en je hebt minder kans dat de haartjes wegtrekken of vervagen. Zo geniet je het langst van professioneel gepigmenteerde Nano Hairstrokes!

Waar vind ik een goede Nano Hairstrokes salon?

Kies bij permanente make-up altijd voor een echte professional. Laat je dus niet verleiden door goedkope aanbiedingen, want daar kleven risico’s aan vast.

Een betrouwbare Nano Hairstrokes studio herken je aan:

 • Gespecialiseerd in PMU en bij voorkeur alleen wenkbrauwen
 • Jaren ervaring (minimaal honderden eerdere klanten)
 • Diverse praise en reviews van tevreden klanten
 • Hygiënisch en steriel werken
 • Uitgebreide intake en advies vooraf
 • Gediplomeerd en/of gecertificeerd brow expert
 • Garantie, nazorg en aftercare
 • Natuurlijke eindresultaten

Maak altijd eerst een gratis en vrijblijvende afspraak om de salon, de brow expert en hun portfolio met voorgaande klanten te bekijken. Een goed gevoel bij de behandelaar is minstens zo belangrijk!

Bij twijfel of vragen kun je uiteraard altijd contact opnemen. Een betrouwbare studio neemt graag de tijd om al je vragen te beantwoorden. Zo weet je zeker dat je aan de slag gaat met ware vakspecialisten en krijg je gegarandeerd prachtige Nano Hairstrokes wenkbrauwen.

Conclusie: de nieuwste trend voor perfecte, natuurlijke wenkbrauwen

Nano Hairstrokes, oftewel de haartjes techniek, is hét antwoord voor iedereen die mooie volle wenkbrauwen wil zonder dat het kunstmatig oogt. De geavanceerde techniek zorgt ervoor dat kleine haartjes tussen je eigen wenkbrauwhaartjes worden getekend voor extra volume en structuur.

Nano Hairstrokes

Het resultaat van deze unieke PMU behandeling ziet er verbazingwekkend echt en natuurlijk uit. Alsof het je eigen haartjes zijn! Nano Hairstrokes zijn daarmee perfect voor wie kleine imperfecties wil camoufleren of gewoon van mooie, volle modellenbrows wil genieten.

Kies voor deze fantastische nieuwe trend en ga voor een maximaal natuurlijk resultaat dat niet van echt te onderscheiden is. Laat Nano Hairstrokes je eigen schoonheid en zelfverzekerdheid naar een hoger niveau tillen!

BrowBiz | Hairstokes | Powder brows | Combi

Voor meer informatie: https://www.browbiz.nl/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here